CZEDUCON 2024

CZEDUCON 2024

  • 18. novembra 2024 - 20. novembra 2024
  • Praha, Česká republika

Pozývame zástupcov zo sektora vysokoškolského vzdelávania na tematický seminár CZEDUCON 2024, ktorý sa bude konať v Prahe, v Českej republike. Podujatie je určené pre zástupcov zo sektoru vysokoškolského vzdelávania a jeho cieľom je vytvoriť platformu na rozvoj medzinárodnej spolupráce a vzdelávania v sektore vysokoškolského vzdelávania, podporovať nové príležitosti na zdieľanie osvedčených postupov v Európe a rovnako reagovať na aktuálne výzvy internacionalizácie. Tohtoročná konferencia sa zaoberá štyrmi kľúčovými tematickými oblasťami:

  • Podpora, starostlivosť a well-being na vytváranie bezpečného a zdravého študijného prostredia;
  • Internacionalizácia pre všetkých, zabezpečenie spravodlivého prístupu k medzinárodným príležitostiam;
  • Digitálny vek, orientácia vo výzvach a príležitostiach digitálnej revolúcie vo vysokoškolskom vzdelávaní;
  • Spolupráca v rámci akademickej obce a mimo nej, podpora cezhraničných vzťahov spolupráce vo vzdelávaní a výskume.

Na tematický seminár je potrebné vyplniť online prihlášku na grant a zároveň aj prihlášku na oficiálnej webstránke CZEDUCON do 31. 10. 2024. Komunikačným jazykom bude angličtina. Viac info , web stránka podujatia (nájdete tu aj program podujatia).

Zdieľať
2024-11-18 2024-11-20 Europe/Bratislava CZEDUCON 2024 Pozývame zástupcov zo sektora vysokoškolského vzdelávania na tematický seminár CZEDUCON 2024, ktorý sa bude konať v Prahe, v Českej republike. Podujatie je určené pre zástupcov zo sektoru vysokoškolského vzdelávania a jeho cieľom je vytvoriť platformu na rozvoj medzinárodnej spolupráce a vzdelávania v sektore vysokoškolského vzdelávania, podporovať nové príležitosti na zdieľanie osvedčených postupov v Európe a rovnako reagovať na Praha, Česká republika
Uložiť podujatie do kalendára