Erasmus+ v strategickom rozvoji školy

  • 6. novembra 2024 - 8. novembra 2024
  • Bratislava, Slovensko

Tematický seminár Erasmus+ v strategickom rozvoji školy, ktorý sa bude konať v Bratislave, je určený pre vedúcich pracovníkov (riaditeľov a zástupcov riaditeľov) škôl zo sektora školského vzdelávania a odborného vzdelávania a prípravy. Vítané sú skúsené organizácie v programe Erasmus+, ale aj úplní nováčikovia, ktorí majú záujem rozvíjať nové projektové nápady v súlade s európskymi a horizontálnymi prioritami programu a zlepšiť úroveň celkového riadenia projektov na školách v kontexte strategického rozvoja školy.

Seminár je zároveň zameraný na dodatočnú odbornú prípravu vedúcich zamestnancov škôl a prepájanie aktérov vzdelávania na miestnej, regionálnej aj národnej úrovni so zámerom podporiť zvýšenie konkurencieschopnosti škôl v medzinárodnom prostredí, ich rozvoj a budovanie kapacít práve prostredníctvom medzinárodných projektov.

Na tematický seminár je potrebné vyplniť online prihlášku na grant a zároveň aj prihlášku na portáli SurveyMonkey do 25. 10. 2024. Komunikačným jazykom bude slovenčina. Viac info .

V prípade otázok nás môžete kontaktovať na emailovej adrese: tca@saaic.sk

Zdieľať
2024-11-6 2024-11-8 Europe/Bratislava Erasmus+ v strategickom rozvoji školy Tematický seminár Erasmus+ v strategickom rozvoji školy, ktorý sa bude konať v Bratislave, je určený pre vedúcich pracovníkov (riaditeľov a zástupcov riaditeľov) škôl zo sektora školského vzdelávania a odborného vzdelávania a prípravy. Vítané sú skúsené organizácie v programe Erasmus+, ale aj úplní nováčikovia, ktorí majú záujem rozvíjať nové projektové nápady v súlade s európskymi a horizontálnymi prioritami programu a zlepšiť úroveň celkového Bratislava, Slovensko
Uložiť podujatie do kalendára