Green practices in Erasmus+ projects

  • 3. decembra 2024 - 5. decembra 2024
  • Talin, Estónsko

Kontaktný seminár Green practices in Erasmus+ projects, ktorý sa bude konať v meste Talin v Estónsku, je určený pre zástupcov zo všetkých sektorov vzdelávania so záujmom podávať návrhy projektov Erasmus+ či už v KA1, alebo KA2. Vítané sú skúsené organizácie, ale aj nováčikovia v programe Erasmus+, ktorí majú záujem vytvárať udržateľnejšie projekty s ohľadom na životné prostredie. Cieľom seminára je zvýšiť povedomie a porozumenie horizontálnej priority programu Erasmus+ týkajúcej sa životného prostredia a boja proti klimatickej zmene a zdieľať praktické tipy implementácie a organizácie projektov s dôrazom na udržateľnosť. Súčasťou programu budú prednášky expertov aj návšteva na mieste.

Na kontaktný seminár je potrebné vyplniť online prihlášku na grant a zároveň aj prihlášku na portáli Salto do 14. 9. 2024. Komunikačným jazykom bude angličtina. Draft programu . Viac info .

V prípade otázok nás môžete kontaktovať na emailovej adrese: tca@saaic.sk

Zdieľať
2024-12-3 2024-12-5 Europe/Bratislava Green practices in Erasmus+ projects Kontaktný seminár Green practices in Erasmus+ projects, ktorý sa bude konať v meste Talin v Estónsku, je určený pre zástupcov zo všetkých sektorov vzdelávania so záujmom podávať návrhy projektov Erasmus+ či už v KA1, alebo KA2. Vítané sú skúsené organizácie, ale aj nováčikovia v programe Erasmus+, ktorí majú záujem vytvárať udržateľnejšie projekty s ohľadom na životné prostredie. Cieľom seminára Talin, Estónsko
Uložiť podujatie do kalendára