EACEA pozýva na online webinár o procese podávania žiadostí na výzvu Quality Label for Humanitarian Aid Volunteering

Európska výkonná agentúra pre vzdelávanie a kultúru (EACEA) vás srdečne pozýva na online informačný webinár o procese podávania žiadostí na výzvu Quality Label for Humanitarian Aid Volunteering, ktorý sa uskutoční 24. júna 2024 od 14:30 do 16:30.

Quality Label for Humanitarian Aid Volunteering dokazuje, že organizácia je schopná realizovať kvalitné solidárne aktivity v súlade s princípmi, cieľmi a požiadavkami akcie „Volunteering under the European Voluntary Humanitarian Aid Corps / Dobrovoľníctvo v rámci Európskeho zboru dobrovoľníkov pre humanitárnu pomoc“. Získanie tohto certifikátu je podmienkou účasti na akcii Humanitarian Aid Volunteering v rámci Európskeho zboru solidarity. Viac informácií o výzve a akcii je k dispozícii v Sprievodcovi programu. Výzva je momentálne otvorená na portáli Financovanie a možnosti verejného obstarávania.

Cieľom tohto webináru je poskytnúť organizáciám všeobecné informácie o výzve a technickom prostredí pre podávanie žiadostí na výzvu ESC-HUMAID-2021-QUAL-LABEL, ako aj komunikovať s kolegami z Európskej komisie/EACEA.

Stretnutie sa uskutoční online (Microsoft Teams).

Odkaz na registráciu a program nájdete tu.

Registrácia je otvorená do štvrtka, 20. júna 2024.